Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se dau cupoanele valorice pentru computer
Inspectoratul Şcolar Judeţean  - Vineri, 4 Iunie 2010

Peste 200 de elevi din Satu Mare îşi vor putea achiziţiona calculatoare pe baza cupoanelor valorice de câte 200 de euro oferite de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Lista beneficiarilor de programul social "Euro 200" a apărut deja pe site-ul http://euro200.edu.ro, însă ceilalţi elevi ghinionişti care nu se află pe listă, pot depune contestaţii până marţi.

Anul acesta, 222 de elevi din judeţul Satu Mare, din cei 374 câţi şi-au depus cerere, vor primi cuponul valoric pentru achiziţionarea de computere, departajarea acestora făcându-se în funcţie de venitul lunar brut pe un membru de familie, în limita bugetului stabilit de MECTS, respectiv 18,9 milioane de lei.

Cuantumul bonului valoric reprezintă echivalentul în lei al sumei de 200 de euro, calculat la cursul de schimb valutar comunicat de Banca Naţională a României pentru ultima zi a lunii precedente achiziţiei. Configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor pentru achiziţionarea cărora se acordă ajutor financiar potrivit Legii nr. 269/2004 este următoarea: procesor 2 Ghz, 1 GB RAM si 160 GB hard-disk şi software de bază.

Eventualele contestaţii pot fi depuse până la data de 8 iunie, soluţionarea acestora urmând să aibă loc între 8 şi 23 iunie. În acest sens, autorităţile locale abilitate pot efectua anchete sociale pentru verificarea veridicităţii declaraţiilor de venit si a celor referitoare la bunurile familiei. Afişarea rezultatelor finale pe Internet şi la sediul unităţilor de învăţământ va avea loc în data de 24 iunie, iar bonurile valorice se vor elibera între 24 şi 30 iunie.

1890 vizite
Distribuie pe