Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Experiența a făcut diferența
Cristian Tudor  - Duminica, 7 Noiembrie 2010

Baschetbalistele de la CSM au pierdut sâmbătă derby-ul cu ICIM Arad, scor 56-62, după ce au condus ostilitățile până  în minutul 27. Finalul însă a fost de coșmar. Cu 13 minute înaintea ultimului fluier fetele lui Fleșeriu erau în avantaj, 47-37 și se părea că nu vor avea nicio emoție în a depăși supertrupa de la Arad.


 

Din păcate, însă, în ultimul sfert și-au intrat în rol experimentatele Brosovszkyi, Toma și Drăgoescu. Și nu în ultimul rând arbitrii Epure și Ciocan. Drăgoescu a reușit trei coșuri de trei puncte, Brosovszki a știut să țină de minge, iar Toma a făcut legea sub panou, în vreme ce fluierașii au început să judece diferit fazele și să fluiere doar faulturile de sub panoul CSM-ului.

           

În ultimul sfert, Lori Bjork, obosită probabil, a ratat exasperant, iar de aici și revenirea fantastică a Aradului. Acest 7-16 din sfertul IV șterge cu buretele toate reușitele sătmărencelor din primele 30 de minute, când Klein a fost imperială, Orosz s-a zbătut cu folos, iar Drake și Ducker au anihilat-o pe uriașa Larisa Toma.

           

„Încă n-avem experiența necesară de a gestiona și finalurile de meci. În plus, am avut impresia că am jucat 5 contra 7. Arbitrii au avut două regulamente: unul blând pentru Arad și unul strict pentru CSM. Asta e. Nici banca nu ne-a ajutat prea mult și, din păcate, nici Bjork n-a fost în mână, dar sunt și așa convins că dacă aveam un arbitraj corect am fi câștigat clar acest meci. Jucătoarele cu experiență din lotul Aradului au fost decisive în ultima parte” - a spus antrenorul Dan Fleșeriu la conferința de presă.


           

Dacă de la oaspete Cristina Ciocan a avut o evoluție modestă, în schimb cealaltă sătmăreancă din lotul ICIM-ului, Anita Meszaros, a jucat excelent, iar Laura Drăgoescu, plecată în vară de la CSM, ne-a omorât practic cu acea triplă de trei puncte din sfertul IV.

           

Pentru CSM Satu Mare urmează o etapă liberă, după care începe returul seriei Nord-Vest cu o deplasare la Timișoara.

1607 vizite
Distribuie pe