Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii cred că USR-iștii au împânzit Sătmarul cu afișe defăimătoare
PNL Satu Mare  - Miercuri, 6 Decembrie 2023

Scandal în ultimele zile în Satu Mare, după ce pe mai multe panouri de afișaj public din oraș au apărut afișe defăimătoare la adresa PNL, prin care liberalii sunt acuzați de creșterea taxelor în urma măsurilor fiscale implementate de Guvern în ultima vreme.

Liberalii sătmăreni îi suspectează pe foștii parteneri de coaliție guvernamentală, USR, că s-ar afla în spatele acestei campanii defăimătoare, după ce afișe similare au apărut și în alte orașe din țară.

Președintele Organizației de Tineret PNL Satu Mare, Bianca Murgu, explică:

Ce bine că nu trebuie să ne mai batem capul cu autorii mesajelor “prietenoase” care au apărut în oraș, unde, vezi doamne, PNL era înfierat ca autorul tuturor relelor și al creșterilor de taxe.

Acțiunea aceasta malefică, făcută pe întuneric ca orice mârșăvie, a avut loc și în alte orașe din țară, semn că ordinul a venit de la “centru”. Și acest centru nu este altul decât USR, formațiune politică în vizibilă scădere în toate sondajele, dar care vorbește peste tot de unitatea Dreptei.

Astfel de manevre primitive, de inducere în eroare a electoratului, nu fac cinste unui partid care se pretinde a fi elitist, dar care totuși se pretează la metode brutale și si mincinoase.

PNL rămâne fidel electoratului său, care nu poate fi păcălit cu tot soiul de afișe. Liberalii cred că forța faptelor sunt cele care definesc caracterul și implicarea unui partid.

Spre exemplificare vă reamintim doar acțiunile concrete ale deputatului Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare: propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea OUG nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată; proiectul de lege prin care ambulanțele să fie trecute la aceeași categorie de prioritate ca mașinile pompierilor sau poliției și altele.

Și aici vorbim despre fapte, exact invers de ce fac useriștii și anume vorbe aruncate pe stâlpi, dar nimic concret pentru bunul mers al treburilor în România.

940 vizite
Distribuie pe