Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: proiectul cel mai viabil și cel mai sănătos pentru România ar fi o alianță a forțelor de dreapta. Poarta rămâne deschisă
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Joi, 5 Septembrie 2024

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a vorbit despre situația de pe scena politică, joi, la Știrile B1 TV și s-a arătat de părere că „proiectul cel mai viabil și cel mai sănătos ar fi o alianță de dreapta”.

„Noi, majoritatea celor din Partidul Național Liberal, privim spre un proiect de dreapta, un proiect care să vină să pună pe prim-plan investițiile în România și o viață mai bună în România, pentru că vedeți ce înseamnă astăzi o guvernare sub Marcel Ciolacu, o guvernare care înseamnă deficit de aproape 8% la finalul acestui an și împrumuturi cum nu au mai fost de la Revoluție încoace (…). Datoria publică (…) a depășit 52,6% din PIB, a spus-o ministrul Finanțelor, pentru că el are cifrele”, a adăugat liberalul.

„Viitorul program de stat al lui Marcel Ciolacu cred că pe asta trebuie să se bazeze esențial, pe ceea ce a făcut și unde a dus România în această perioadă, în care prețurile au explodat și banii pe care i-a scos cu mâna lui din buzunarul românilor și le-a făcut viața mai grea”, a mai spus el.

1570 vizite
Distribuie pe