Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma anunță: PNL corectează inechitățile din domeniul pensiilor
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 10 Septembrie 2024

Deputatul liberal de Satu Mare și vicepreședinte PNL la nivel național, Adrian Cozma, anunță măsurile pe care le inițiază partidul său în această săptămână pentru corectarea inechităților din domeniul pensiilor, după cum urmează:

Marți, parlamentarii PNL depun propunerea legislativă pentru a face dreptate pentru pensionarii din minerit, pentru siderurgiști sau CFR-iști, pentru grupele de muncă și persoanele cu dizabilități, chiar dacă domnul Ciolacu a zis că nu mai face nicio modificare la legea pensiilor și lasă sute de mii de pensionari nedreptățiți.

În zilele următoare, prin ordonanță de urgență, ministrul liberal al Finanțelor va propune majorarea plafonului de neimpozitare, de la 2.000 la 3.000 de lei, pentru pensionarii din Armata Română și din sistemul de ordine publică și siguranță națională. Este regretabil că PSD s-a opus să rezolvăm această inechitate prin legea pe care PNL a propus-o și adoptat-o săptămâna trecută, de care se vor bucura peste 3 milioane de pensionari din sistemul de asigurări sociale.

PNL a demarat reforma pensiilor în 2021, a majorat punctul de pensie cu peste 60% în 4 ani și a adus pensii mai mari prin recalculare pentru peste 82%! Tot noi, liberalii, vom corecta toate neajunsurile din lege, oricât s-ar opune PSD și Marcel Ciolacu.

1438 vizite
Distribuie pe