Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
TSD cheamă tineretul la proteste
Florin Răchitan  - Sambata, 28 Ianuarie 2012

La conferinţa de presă săptămânală a Tineretului Social-Democrat, preşedintele organizaţiei judeţene şi a celei municipale, Ciprian Ardelean, respectiv Manuela Rogoz, au anunţat că 400 de membri ai TSD au participat la manifestările de protest organizate în ultima vreme la Satu Mare şi vor continua să sprijine asemenea acţiuni, chemând cât mai mulţi tineri la proteste.

 

Prezenţa lor s-a făcut simţită mai ales la demonstraţia organizată ad-hoc la statuia Lupoaicei în urma anunţului făcut de Curtea Constituţională privind neconstituţionalitatea comasării alegerilor, Ciprian Ardelean considerând că aceasta este o mică victorie a social-democraţilor care au atacat în justiţie respectiva Hotărâre a Guvernului.

 

„Ne-am săturat şi suntem plictisiţi de actuala Putere. Poate că nu toată lumea îşi manifestă zgomotos nemulţumirea pe stradă, dar aceasta se simte în fiecare comunitate, fie că e vorba de firmele sau instituţiile unde lucrăm sau în comunităţile online. E nevoie de alegeri anticipate şi de un guvern de tehnocraţi, care să scoată ţara din această criză naţională în care ne zbatem” – a declarat Manuela Rogoz.

„Îi invităm pe toţi tinerii nemulţumiţi de faptul că îşi revăd doar de sărbători prietenii plecaţi la muncă în străinătate sau rămaşi în oraşe mai mari ale ţării din cauza lipsei de perspective la Satu Mare să ni se alăture. Poate că Satu Mare se trezeşte mai greu, dar tocmai acum sună ceasul” – a concluzionat Ciprian Ardelean.

1764 vizite
Distribuie pe