Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cele mai populare mașini BMW din România
SM Online  - Miercuri, 23 Iunie 2021
Încă de la prima mașină produsă în Germania în 1916, producătorul de autoturisme BMW nu a încetat să inoveze, să se dezvolte și să își impresioneze clienții cu performanțe din ce în ce mai ridicate.

Chiar și în zilele noastre, imaginea pe care o are marca BMW este una puternică, oricine visând la un moment dat să aibă o astfel de mașină. Achiziția second-hand a acestora este în continuă creștere, însă orice utilizator ar trebui să acorde o atenție deosebită istoricului pe care îl are mașina pentru a se asigura de starea acesteia. carvertical.com/ro este sursa prin care poți verifica rapid acest lucru. 

Primele mașini BMW, Seria 1 – primele alegeri ale românilor

BMW Seria 1 este o gamă de mașini produse încă din 2004. Modelul de bază a fost produs inițial ca hatchback, coupe și decapotabil, însă de la a doua generație, modelele coupe ș decapotabile au fost comercializate sub denumirea de Seria 2. 

F20/F21 sunt mașini produse în a doua generație de Seria 1, între 2011 și 2019, acestea fiind echipate cu motoare pe benzină cu trei, patru sau șase cilindri și motoare diesel cu trei sau patru cilindri. Toate motoarele acestor modele de mașini sunt turboalimentate, iar tracțiunea este integral opțională – acea tracțiune denumită de producător xDrive. A treia generație a Seriei 1 apare în 2019 și este echipată cu o cutie de viteze Steptronic cu finisaje sportive, dinamice, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre cele mai bine vândute mașini second-hand din gama BMW. 

BMW X3 – un loc de frunte binemeritat în alegerile utilizatorilor

BMW X3 este un crossover high-end, adică un SUV compact care este comercializat încă din 2004 de când a avut un succes real. Acesta vine echipat în două variante posibile: un motor pe benzină cu șase cilindri de 231 CP și un motor diesel cu șase cilindri de 204 CP. Cu timpul, noile modele de BMW X3 capătă un aspect mai dinamic, mai sportiv, iar motoarele sale devin mai puternice. Sistemul xDrive dezvoltat de acest mare producător de mașini prezintă tracțiunea integrală, aceasta permițând o aderență mai bună pe suprafețe alunecoase. De asemenea, acest sistem are avantajul de a menține linia de condus lină și plăcută pentru șofer. Din 2010 apare a doua generație de X3 care înlocuiește complet modelul E83 și vine să concureze cu modelele de Audi Q5 sau Mercedes GLK. 

Și pe piața auto din România mașinile BMW sunt extrem de răspândite. Românii care iubesc calitatea aleg mașinile BMW cu încredere, iar în cazul cumpărării de ocazie, instrumentul care le stă la îndemână pentru a verifica istoricul mașinii este decodorul VIN myfreevin.com. Prin accesarea acestuia, oricine dorește să cumpere unul dintre cele mai întâlnite modele de BMW câștigă o încredere mai mare în mașina dorită. 

Marele producător german de mașini care prezintă garanția luxului și a calității își concentrează puterile pentru a oferi clienților modele de mașini electrice, acestea fiind așteptate cu nerăbdare de iubitorii BMW, mai ales că acesta dorește să concureze serios cu Tesla.

4287 vizite
Distribuie pe