Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Home office: Obiceiuri întâlnite la oamenii care lucrează de acasă
SM Online  - Marti, 9 Ianuarie 2024

Munca de acasă a devenit tot mai populară în ultimii ani, mai ales de când a apărut pandemia, iar companiile au fost nevoite să apeleze la această variantă. De atunci tot mai multe persoane se bucură de opțiunea de a lucra din propriul lor cămin, aspect care le-a creat oamenilor diverse obiceiuri. Mai exact, lucruri pe care ei le fac în timp ce muncesc de acasă și care îi ajută să se relaxeze sau să intre în atmosfera de lucru.


Articolul de față își propune să prezinte câteva dintre aceste obiceiuri, care, bineînțeles, nu se aplică în cazul tuturor persoanelor ce muncesc din căminul lor, însă în cel puțin unul dintre ele se vor regăsi. 

Află 3 lucruri pe care le fac cei ce lucrează din locuința lor: 

1. Renunță la pijamale

Pentru unele persoane, renunțarea la pijamale în timpul programului de muncă este deosebit de importantă. Chiar dacă nu merg la birou, o ținută frumoasă care le oferă confort îi ajută să intre în atmosfera de muncă, pe când pijamaua îi face să se simtă somnoroși și deloc dornici de a rezolva sarcinile zilei. Totodată, când vine vorba de femei, acestea nu doar că renunță la hainele de somn, ci își pun și puțin machiaj, pregătindu-se ca pentru o zi în care merg la birou. 

2. Utilizează țigara electronică

Raportându-ne la fumători, aceștia apelează destul de des la țigările electronice atunci când lucrează din căminul lor, deoarece ele nu răspândesc un miros neplăcut și pot fi folosite cu lejeritate în camera unde și-au creat biroul pentru muncă. Țigările tradiționale împrăștie un miros extrem de neplăcut, iar fumătorii se simt nevoiți să meargă pe balcon sau lângă un geam să fumeze, deoarece nimeni nu își dorește să răspândească acel fum și miros în locuința sa. Astfel, dispozitivele vape le oferă avantajul de a putea fi utilizate în timp ce muncesc, la biroul lor de acasă. 

Totodată, ei mai pot apela și la narghileaua electronică, aceasta fiind o opțiune mai ales pentru persoanele care se gândesc să renunțe la fumatul convențional și să treacă la dispozitivele vape. Pot alege narghileaua electronică de la merlin.ro, deoarece este de unică folosință și cu ajutorul ei au ocazia să descopere dacă dispozitivele vape sunt pentru ei. 

3. Punerea telefonului pe silențios 

Anumite persoane, chiar dacă lucrează de acasă și nu ar deranja pe nimeni dacă le-ar suna telefonul în timpul programului de muncă, preferă să îl pună pe modul silențios. Motivul este unul simplu, și anume își doresc să reușească să se concentreze la fel ca în momentul în care se află la birou, iar un apel sau o notificare i-ar distrage destul de mult. Astfel, au grijă ca atunci când muncesc să se focuseze pe sarcinile pe care le au de făcut și să își facă treaba bine, fără numeroase pauze inutile în care vorbesc la telefon sau își verifică notificările de pe platformele de social media. 

În concluzie, munca din propriul cămin reprezintă un avantaj al zilelor moderne în care trăim și este bine să ne aranjăm un spațiu în care să muncim cu drag, dar să apelăm și la obiceiuri, care să ne ofere posibilitatea de a ne relaxa și de a reuși să rămânem focusați asupra sarcinilor noastre.

Sursa foto: pexels.com

 
1436 vizite
Distribuie pe