Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Voluntarii SamCivica au adunat zeci de saci de gunoaie din pădurea de la Medișa
SamCivica  - Sambata, 16 Iulie 2022

Cea mai activă organizație civică din Satu Mare, SamCivica, a continuat sâmbătă seria acțiunilor de ecologizare prin pădurile județului, de data aceasta în zona localității Medișa.

Voluntarii au adunat zeci de saci plini cu gunoaie, de la PET-uri la ambalaje de mâncare, sticle și doze, asta pe lângă obiecte textile, mucuri de țigară și metale grele.







De asemenea, pentru a le reaminti și altora despre importanța protejării mediului înconjurător, Iulia Iluț, Carina Codrean și Sara Potra, eleve ale Școlii Gimnaziale "Mircea Eliade", au realizat panouri informative care au fost amplasate pe marginea drumului, în locuri vizibile pentru trecători.









”Le mulțumim tinerelor pentru inițiativă, dar și pentru creativitatea de care au dat dovadă și le așteptăm alături de noi și la viitoare acțiuni, așa cum sperăm că o vor face toți voluntarii noștri. Dorim să mulțumim și firmei Alpin Recycling SRL care este mereu alături de noi în campaniile de ecologizare” – a declarat președintele SamCivica, Mihai Marcocean.

877 vizite
Distribuie pe