Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un poliţist de frontieră a murit într-un accident
Poliţia de Frontieră  - Luni, 11 Ianuarie 2010

Un poliţist de frontieră care-şi desfăşura activitatea la SPF Carei şi-a pierdut viaţa într-un eveniment rutier petrecut în judeţul Braşov.

 

Duminică dimineaţa, la ora 10.50, ofiţerul PF Dediu Stănică, în vârstă de 41 de ani, încadrat la Sectorul P.F. Carei, aflându-se în concediu de odihnă, circula cu autoturismul proprietate personală marca Dacia Supernova, înmatriculat în Satu Mare, pe Drumul Naţional 13.

 

În localitatea Buneşti, a trecut cu maşina pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Bihor.

 

La locul accidentului a ajuns în scurt timp un echipaj SMURD pentru descarcerare, însă conducătorul autoturismului Dacia era deja decedat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere Rupea pentru cercetarea evenimentului.

 

Subinspector de poliţie Dediu Stănică a absolvit Şcoala Militară de ofiţeri de infanterie „Nicolae Bălcescu”, promoţia 1989, iar în ultima perioadă şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei al IJPF Satu Mare.

Tags: stanica dediu  accident  politist  frontiera  
2516 vizite
Distribuie pe