Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florisal contra taxi
Ioana Gavrău  - Vineri, 26 Noiembrie 2010
O autocisternă a Florisal-ului s-a ciocnit vineri după-amiază cu un taxi. Mașina mică a ieșit „șifonată“ în urma impactului, iar două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Poliția a deschis deja o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.


Evenimentul rutier a avut loc în municipiul Satu Mare la intersecția străzii Păuleștiului cu Amațiului. Taxi-ul care venea dinspre Păulești s-a trezit cu autocisterna Florisalului în față. „A vrut să intoarcă spre strada Amați, însă nu s-a asigurat“, a spus șoferul taxi-ului.
 

Pentru că se anunță temperaturi scăzute, firma de salubrizare împrăștie deja pe șosele soluție anti-polei. Șoferul taxi-ului spune că deși a frânat, mașina i-a alunecat pe șosea. „Impactul a fost inevitabil. Alunecă foarte tare această substanță. Nici măcar nu se văd urme de frână, am tot derapat“, a mai spus șoferul taxi-ului.


Reprezentanții Florisal spun însă contrariul. „Este o substanță anti-polei, iar șoseaua nu are cum să alunece“, a spus un reprezentant al firmei, prezent la locul accidentului.


Din fericire, nicio persoană implicată nu a fost grav rănită. În taxi se mai aflau două persoane, o femeie și un bărbat, care au fost ușor răniți. O ambulanță și SMURD-ul le-au transportat pe victime la spital pentru a le acorda primele îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.




3782 vizite
Distribuie pe