Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei accidente de circulație īntr-o singură zi
Politia Satu mare  - Vineri, 1 Martie 2013

Un tānăr de 25 de ani, din Micula a fost rănit grav joi, īn urma unui accident de circulaţie.

 

Evenimentul rutier s-a produs īn jurul orei 23.00, pe DJ 194 B, īn afara localităţii Micula, autoturismul condus de Camelia B., de 27 de ani, intrānd īn coliziune cu mopedul condus regulamentar de Arnold B., de 25 de ani. Īn urma impactului tānărul a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice īn vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

 

Şi un bărbat īn vārstă de 63 de ani, din Gherţa Mică, a fost rănit uşor, după ce a fost acroşat de tractorul condus de un alt consătean, un localnic de 77 de ani, care nu deţinea permis de conducere.

 

Accidentul s-a produs pe Strada Tārgului din Gherţa Mică, īn jurul orei 11.00,  victima fiind transportată la Spitalul Negreti Oaş cu ambulanţa, īnsă nu   s-a impus internarea acesteia. Conducătorul tractorului, Ioan C., de 77 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultānd că nu a consumat băuturi alcoolice īnainte de a urca la volan, īn schimb nu deţinea permis de conducere. Şoferul este anchetat de poliţişti atāt pentru vătămare corporală din culpă, cāt şi pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis

 

Un al treilea eveniment rutier īnregistrat īn judeţ a avut drept urmare avarierea a două autoturisme, fără a fi rănite persoane. Şoferul implicat īnsă, consumase băuturi alcoolice, avānd o concentraţie de 1,38 mg/l alcool pur īn aerul expirat, īn condiţiile īn care fapta devine infracţiune īncepānd cu limita de 0,40 mg/l .

 

Īn jurul orei 15,00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere din Tăşnad au fost sesizaţi printr-un apel 112, cu privire la faptul că pe Strada Viitorului din localitate, un autoturism a acroşat o altă maşină ce era parcată īn zonă. A fost identificat şoferul implicat, Ioan M. īn vārstă de 72 de ani, care a fost supus testării cu aparatul etilotest şi ulterior recoltării de probe biologice.

 

Bărbatul este anchetat de poliţişti pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană avānd alcoolemia peste limita legală.

1471 vizite
Distribuie pe