Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Așa arată acum terenurile de sport din cartierele Sătmarului!
Florin Răchitan  - Vineri, 30 Septembrie 2022

Una dintre consilierele victime ale glumelor de autobază ale primarului și ale bufonului său personal de la ședința de ieri a Consiliului Local, Annamaria Sinai, a publicat azi o galerie foto cu starea terenurilor de sport din cartierele municipiului Satu Mare, inclusiv terenul de baschet de la baza sportivă Dinamo, cea cu pista de alergare pătrată de care a râs o țară întreagă, la nici un an de la inaugurare.

”După intervenția mea de ieri din Consiliul Local, referitoare la prioritățile primăriei legate de schimbarea denumirii Clubului Sportiv Municipal și nu despre performanțele clubului, domnul primar a susținut că nu știm sport și că facem febră musculară numai dacă ne uităm la o minge.

Dar haideți să vedem ce știe administrația locală, în frunte cu domnul primar, despre ce înseamnă susținerea sportului, mai ales a sportului de masă! Așa arată cele două (și singurele) terenuri de sport (terenuri de fotbal) din oraș și terenul de baschet de pe baza Dinamo, la nici un an de la marea inaugurare. Pozele vorbesc de la sine, cine are timp și chef de o plimbare le poate admira în toata splendoarea lor. Merită, pentru că în realitate situația e mai deplorabilă” – a subliniat consiliera, care, de-altfel, a făcut atletism și a fost în echipele de baschet ale tuturor școlilor pe care le-a absolvit.







Fără îndoială, o mare parte din vină pentru starea acestor terenuri o au și sătmărenii care le folosesc nu întotdeauna în scopul pentru care acestea au fost amenajate, dar bănuim că tocmai de aceea există sistem de supraveghere video, care a costat o grămadă de bani publici și probabil tot de aceea se plimbă în patrule polițiștii locali (atunci când nu stau la cafele) plătiți tot din banii sătmărenilor.




Poate una dintre explicațiile pentru halul în care arată acum terenurile se poate găsi și în calitatea materialelor sau a lucrărilor executate de eventuale firme prietene, iar pentru a se convinge că se poate și altfel, nu le-ar strica edililor o vizită de documentare la Oradea, de exemplu, să vadă cu ochii lor cum arată terenurile de sport amenajate de mulți ani de zile în parcurile publice ale orașului, fără nici un gard de jur-împrejur!

2177 vizite
Distribuie pe