Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Acoperișuri smulse de vânt, livezi distruse și probleme în alimentarea cu energie electrică în jumătate din județul Satu Mare după furtuna de marți
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 26 Iulie 2023

Prefectul Radu Roca, alături de directorul de Cancelarie, Radu Iancu, s-a deplasat în această dimineață în zonele afectate de furtuna ce s-a abătut marți seara asupra județului Satu Mare.

La Tășnad au fost case cu acoperișurile degradate și copaci care au căzut peste liniile de alimentare cu curent.

În zona Cehal și Cehăluț a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică din cauza vegetației căzute pe rețeaua de alimentare.

Din păcate o plantație de caiși a fost distrusă și tot acolo sunt sincope cu semnalul la telefonia fixă și mobilă.

Și la Socond au fost probleme cu alimentarea cu energie electrică, la fel ca și în zona comunei Supur.

”Se lucrează la remedierea rețelei electrice cu zece echipe de intervenție în județ și cu 18 electricieni de mentenanță a rețelei. Comisiile mixte de constatare sunt deja în teren și evaluează pagubele” - a declarat prefectul Radu Roca.

Amintim că în urma fenomenelor meteorologice periculoase din data de 25 iulie 2023 a fost afectată continuitatea în alimentarea cu energie electrică a 34 de localități, respectiv 15.248 de consumatori. Miercuri la ora 13 au mai rămas nealimentate cu energie electrică un număr de 16 localități, respectiv 5.952 de consumatori.

Se lucrează cu toate forțele disponibile în vederea remedierii incidentelor de pe cele cinci distribuitoare de medie tensiune afectate.

1087 vizite
Distribuie pe