Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Anamaria Ciocan este Miss Ziua Oraşului 2010
Florin Răchitan  - Duminica, 30 Mai 2010

Nu mai puțin de 11 fete, una mai frumoasă ca alta, au participat sâmbătă seara la concursul de frumusețe Miss Ziua Orașului, organizată pe scena principală din Centrul Nou, în fața unui public numeros și „cunoscător”.


 

Pe tot parcursul săptămânii, cititorii SM Online au putut să urmărească înscrierile la acest concurs, le-au admirat pe fete în vizita pe care au efectuat-o la Salonul de Frumusețe Armizette și au avut ocazia s-o voteze pe cea care li s-a părut mai simpatică.





 

Pe baza preferințelor cititorilor SM Online, Miss Popularitate a fost desemnată o tânără de 17 ani, elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Alexandra Ulici, care a reușit să adune nu mai puțin de 543 de voturi.


 

Ea a fost urmată îndeaproape de o elevă de la Liceul de Artă „Aurel Popp”, Anamaria Ciocan, cu 463 de voturi, cele două fete depășindu-le cu mult pe celelalte concurente, dar numai în clasamentul alcătuit de cititorii SM Online.


 

Alexandra Ulici a câștigat astfel premiul cel mare, oferit de Salonul de Frumusețe Armizette, ce constă în servicii de înfrumusețare și remodelare corporală în valoare de 15 milioane lei vechi, însă nici Anamaria Ciocan nu a avut motive de supărare.


 

Pe baza voturilor juriului alcătuit din reprezentanți ai presei, consilierul județean Ciprian Ardelean și managerul Salonului Armizette, Mihaela Szakacs, concurenta care în clasamentul nostru s-a clasat pe locul secund a reușit să câștige titlul de Miss Ziua Orașului la concursul desfășurat sâmbătă seara.


 

Pe podium s-au mai clasat Monica Dan, un model de bombă sexy blondă, precum și o superbă brunetă voluptoasă, Bianca Brătescu, una dintre deja celebrele surori gemene. Niam-niam!

13957 vizite
Distribuie pe