Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tabara de recuperare pentru copiii Raza Speranței
Fundaţiei Hans Lindner  - Miercuri, 11 Iulie 2018

Fundația Hans Lindner, prin programul Raza Speranței în parteneriat cu Fundația Kosztyu Ádám din Ungaria a oferit şi în acest an o săptămănă de relaxare, odihnă și recuperare pentru copiii cu boli maligne din cele trei țări vecine (Ungaria, Romania, Serbia).



În săptămână 2-8 iulie 2018  s-a desfășurat renumita Tabără a Aventurilor de la Sarospatak/Ungaria, unde cei 80 de copiii și părinții lor (150 de participanti) s-au reîntâlnit bucuroși  cu vechii lor prieteni, dar au avut ocazia să lege noi și trainice prietenii și cu noile familii sosite în tabără.


La întoarcerea acasă copiii ne-au povestit cu mare entuziasm despre atracțiile parcului de aventură unde au avut parte de senzații tari cu tiroliana sau bobul care coboară cu o viteză amețitoare, o altă mare atracție pentru ei a fost și cea în care au făcut o plimbare cu ATV-ul și jocurile din piscina ștrandului. Nu au lipsit nici micile ateliere de lucru manual unde copiii alături de părinți au confecționat obiecte artizanale care le vor aminti cu drag de zilele petrecute în tabără. O activitate mult îndrăgită a fost cea în care copiiii au cules și lavandă şi au confecţionat buchețele ornamentale din minuatele flori de lavandă.


Mai presus de toată euforia pe care se străduieşte să le creeze copiilor, echipa Raza Spertanţei se bucură cel mai mult şi îi linişteşte atunci, când odată ajunşi în tabere, excursii , copiii împreună cu familia lor, pot spune: “…..în sfârşit, acasă…”!



Organizatorii mulțumesc încă odată și pe acestă cale tuturor celor care au contribuit ca această tabără să poată fi organizată: Roatiș Ioan Marius, Pop Violeta, Camil Burian,Chira Marian, Bercean Ioan, Asztalnok Maria si Levente,  Kallai Pal, Sebök Zsolt, Huszti Zoltan, Kiraly Istvan, Feher Zoltan, Vincze Enikö si Barta Ludovic, Olah Helga si Kornel, dar şi tuturor celor care au redirecţionat anul acesta cei 2%  din impozitul pe venit  Fundației Hans Lindner. 
Ei sunt într-adevăr părtaşi la menţinerea vie a speranţei!

 

Tags: tabara  copiii  raza  speranta  
1518 vizite
Distribuie pe