Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Loga Dance School, la trei ani de la înfiinţare
Ioana Gavrău  - Luni, 6 Septembrie 2010

Arta și splendoarea dansului s-au împletit duminică seara într-un show de excepție, eveniment organizat de Loga Dance School, cu ocazia împlinirii a trei ani de la înființare. 15 perechi de dansatori au făcut spectacol pe scena Teatrului de Nord Satu Mare.


 

Spectacolul a început în stil standard, dansatorii Loga Dance School au încântat privirile a sute de sătmăreni. Dansuri precum vals vienez, tango sau quick step au fost urmărite cu maximă încântare.


Una dintre surprizele serii a reprezentat-o participarea la eveniment a unei perechi din Ungaria, campioni de nenumarate ori la concursurile internaționale. Bandi Ferenc și Ferko Noemi au smuls, minute în șir, aplauzele spectatorilor. Coregrafia, dar și ținuta lor impacabilă, i-a lăsat pe sătmăreni fără cuvinte.




 

Nici stilurile de dans latino nu au lipsit din cadrul spectacolului. Tot elevii Loga Dance au pregătit coregrafii complicate și pe gustul spectatorilor.










 

O altă supriză a serii a reprezentat-o evoluția echipei care a reprezentat România, în acest an, la calificările pentru Campionatul Mondial de Salsa, competiție care urmează să aibă loc în Puerto Rico și unde cei doi tineri s-au clasat pe locul al treilea. Bogdan Nistorică, antrenor de salsa la Loga Dance School, alături de partenera acestuia, Carolina Căpitan, au evoluat în toată splendoarea lor, pe scena Teatrului de Nord. Această pereche este vicecampioana României la salsa, în 2007.

 

Cei care au rămas impresionați de stilurile de dans se pot înscrie începând cu data de 30 august la Loga Dance School, deoarece din 13 septembrie începe un nou modul de dans.

Persoanele care nu au contract cu școala și aduc alte cinci persoane pentru înscriere beneficiază de o lună de antrenamente gratuită.
 





 

Contractul de şcolarizare şi înscrierile se fac cu actul de identitate, zilnic între orele 16.00 - 21.00 la sala de dans situată pe Str. Martirilor Deportaţi nr.30. Informaţii suplimentare pe www.logadance.ro

4689 vizite
Distribuie pe