Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cântăreţul Ciprian Gătina a decedat într-un accident teribil
Florin Răchitan  - Duminica, 13 Octombrie 2013

Cunoscutul cântăreţ sătmărean de muzică de petrecere, Ciprian Gătina, şi-a găsit sfârşitul duminică, în jurul orei 13.30, într-un groaznic accident petrecut pe Drumul Naţional 19, în satul Decebal, la ieşirea din Satu Mare.

 

Se pare că circula cu viteză prea mare în autoturismul său, care a derapat pe carosabilul umed şi, conform martorilor de la faţa locului, a zburat vreo 25 de metri în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei de mers, retezând un copac înainte de a se izbi de malul şanţului.


 

Ciprian Gătina nu a avut nici o şansă, echipajul de pe ambulanţa sosită de urgenţă la faţa locului constatând doar decesul acestuia. În maşină se mai afla un prieten de-al său, un tânăr de 23 de ani din Botiz, care a rămas şi el încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, dar a scăpat cu răni mai uşoare.



 

După intervenţia echipei de descarcerare a pompierilor, rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce poliţiştii vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.


Celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat le va rămâne mereu în inimă această imagine şi vocea sa suavă, care a adus atâta bucurie unui număr mare de oameni.


Ciprian Gatina - S-au scuturat toti trandafirii

Asculta mai multe audio diverse


23373 vizite
Distribuie pe