Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Șoferii au purtat ochelari care simulează starea de ebrietate
Veronica Hodas  - Vineri, 5 Iulie 2013

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au organizat joi o acțiune de prevenire pe linie rutieră.

 



Acțiunea a avut loc la Școala de Șoferi AGO de pe strada Botizului, unde viitorii șoferi au fost informați de către subcomisarul de poliție Simona Săndulescu despre pericolul pe care îl poate provoca un șofer care se urcă băut la volan.

 

De asemenea, elevii școlii de șoferi au avut posibilitatea să urmărească mai multe filmulețe cu accidente provocate de șoferii care nu au respectat regulile de circulație și să testeze ochelarii care simulează starea de eberietate.

 



După informarea elevilor, doi agenți de circulație, alături de subcomisarul Simona Săndulescu au ieșit în stradă și au oprit mai multe mașini în trafic pentru ca a le da șoferilor să testeze câte două perechi de ochelari care simulează starea de ebrietate, una pe timpul nopții și alta pe timp de zi.

 



La final, toți cei prezenți au primit câte un fluturaș „Alcoolul dăunează grav siguraței rutiere”, care îi informeaza despre ce anume cauzează consumul de alcool, ce reacții provoacă și ce spune legea legat de consumul de alcool.

 





Scopul acţiunii a fost acela de prevenire a consumului de alcool la volan.

1573 vizite
Distribuie pe