Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oaspeţi din patru ţări în Ariile Protejate Râul Tur
E-Consult  - Miercuri, 10 Iulie 2013

Asociația E-Consult a primit în cursul săptămânii trecute oaspeți din mai multe țări în cadrul unui schimb de experiență, finanțat în cadrul Programului de Învățare pe Tot Parcursul Vieții - Grundtvig, care susține educarea adulților. Proiectul denumit ”Learning from Landscapes” este realizat în parteneriat cu ONG-uri din alte patru țări.

 

Participanții sosiți din Marea Britanie, Polonia, Slovenia și Ungaria au avut ca scop cercetarea, evaluarea și clasificarea peisajului local. Munca a început joi, când participanți au făcut cunoștință cu Ariile Protejate „Râul Tur” și cu atracțiile naturale și culturale din zonă.
 

 

În zilele de vineri și sâmbătă grupul a participat la evenimentul Zilele Biodiversității organizat de Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare, în parteneriat cu Asociația E-Consult. Cu această ocazie, au studiat habitatele și speciile caracteristice.

 

În timpul excursiilor efectuate în Ariile Protejate de Râul Tur, specialiștii din străinătate au realizat fotografii despre cele mai reprezentative peisaje din zonă. Duminică participanții au realizat o evaluare a peisajelor fotografiate din zonă, împreună cu reprezentanții comunităților locale, cu ajutorul unor formulare concepute în cadrul proiectului.

1546 vizite
Distribuie pe