Locale Altele
Luni, 28 Octombrie 2024
Luni, 28 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Părinții sunt așteptați să ia parte la „Cafeneaua părinților”
Veronica Hodas  - Vineri, 28 Februarie 2014

Părinții care doresc să facă din educația copiilor o artă sunt invitați să participe la o discuție despre curajul de a fi părinte, curajul de a-ți însoți copilul în întâmpinarea vieții și de a-i sta alături în orice condiții.

Vă propunem să exersați întărirea disciplinei pozitive, încurajarea comunicării asertive și crearea unei atmosfere prielnice dezvoltării armonioase a copilului…cu alte cuvinte, un program în 12 pași, într-un grup discret de părinți deschiși să experimenteze arta de a-și pregăti copiii pentru viață.

Părinții vor fi însoțiți de psihoterapeutul Nicoleta Mihale și psihoterapeutul Andrea Romaniuc. Atelierul din data de 4 martie, de la ora 17.30 este gratuit.

„Vă așteptăm cu mare drag să participați la primul program profesionist adresat părinților care vor să facă din educația copiilor o artă! În cadrul celor 12 întâlniri vom aplica cele mai noi metode de întărire a disciplinei pozitive, vom încuraja comunicarea asertivă și vom găsi căi pentru crearea unei atmosfere prielnice dezvoltării armonioase a copilului dumneavoastră! Prima și ultima întâlnire este cadoul nostru pentru dumneavoastră, costul celorlalte zece întâlniri din program este de 500 lei, plătibili în două tranșe.”, a declarat psih. Nicoleta Mihali.

Informații și rezervare la nr. de telefon 0740.041.100  -psih. Nicoleta Mihali.

1189 vizite
Distribuie pe