Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lansare de carte și serbare de Crăciun, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”
Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”  - Luni, 18 Decembrie 2017

Joi, 21 decembrie 2017, este o zi specială pentru Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Două evenimente deosebite vor bucura mințile și sufletele celor care vor fi prezenți la acestea.

La ora 13, în Sala Amfiteatru a colegiului, va fi lansarea celui de-al 13-lea caiet din seria Caietele eminescienilor sătmăreni care are titlul „Organizații de tineret din Liceul Mihail Eminescu – Colegiul Național Mihai Eminescu”.

Caietul este semnat de către eminescienii prof. dr. Ovidiu T. Pop, prof. Marius Horșia și recent absolventa Karina Necșe (acum, studentă la Facultatea de Istorie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca).

Cu începere de la ora 16, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piața 25 Octombrie se va desfășura Serbarea de Crăciun a elevilor colegiului organizată de Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Asociația de părinți ai elevilor și Consiliul Școlar al Elevilor.

Serbarea îi va întruni pe toți cei care doresc să trăiască spiritul Crăciunului alături de elevi, de profesori, de părinți, de prieteni și colaboratori ai școlii, alături de iubitorii de artă și frumos. 

Tags: lansare carte  serbare  craciun  
1246 vizite
Distribuie pe