Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: ”Banii alocați educației sunt o investiție sigură”
Florin Răchitan  - Luni, 9 Septembrie 2019

Viitorul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a participat luni la festivitatea de deschidere a anului școlar la Liceul Tehnologic din Ardud, localitatea pe care o consideră ”acasă”, alături de primarul orașului, Ovidiu Duma.

Cu această ocazie, în discursul său a exprimat câteva opinii legate de importanța pe care consideră că autoritățile locale și județene trebuie să o acorde învățământului:

Banii alocaţi educaţiei nu sunt o cheltuială, ci o investiţie sigură. Un copil educat e un om câştigat. Noi trebuie să creăm condiţii bune pentru o şcoală de calitate, pentru a avea copii pregătiţi pentru viitor şi pentru a fi competitivi oriunde în lume.

Sunt convins că orice părinte vrea să vadă şcoli puse la punct, profesori bine plătiţi, transport sigur pentru copii. Şi primarul şi preşedintele de consiliu judeţean o să aibă mereu girul comunităţii atunci când vor investi în educaţia copiilor.

Tuturor copiilor, părinţilor şi profesorilor le doresc mult succes şi îi asigur că ceea ce depinde de mine voi face în fiecare şcoală din judeţul Satu Mare.

Tags: scoala  ardud  adrian cozma  
1405 vizite
Distribuie pe
Maria
"Viitorul presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare"???!!! WTF??!! Ati si masluit deja alegerile de anu' viitor? :-))))
2019-09-10 11:33:29