Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Asociația Stea le-a prezentat elevilor de la Liceul „Unio-Traian Vuia” oportunitățile de voluntariat
Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia”  - Marti, 24 Septembrie 2019

În perioada 17-30 septembrie 2019, Asociația STEA împreună cu alte ONG-uri și instituții care oferă programe de voluntariat în județul Satu Mare, desfășoară în cadrul proiectului „Voluntariat - resursă pentru comunitate 2019”, o campanie de informare a tinerilor sătmăreni cu privire la oportunitățile de voluntariat disponibile la Satu Mare.

Proiectul este susținut de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare în cadrul concursului local pentru proiecte de tineret.

În data de 24 septembrie 2019 s-a desfășurat această campanie și la Liceul Tehnologic Unio-Traian Vuia, la care au  participat elevii din clasele a IX-a, alături de cadre didactice din cadrul liceului.

Cristina Bala, reprezentanta Asociației STEA, le-a prezentat elevilor numeroasele  beneficii de a fi voluntar, încercând astfel să sensibilizeze cât mai mulți elevi. Elevii au  putut să vizioneze și filmulețe cu activitățile pe care le desfășoară instituțiile și ONG-urile din Satu Mare. Totodată a fost prezentat și programul din cadrul Festivalul voluntariatului care va avea loc în data de 2 octombrie.

Directorul, prof. dr. Popescu Vlaicu și consilierul școlar Șimoni Raluca i-au îndemnat pe elevi să fie voluntari, oferind puțin din timpul lor altor persoane, deoarece binele se răsplătește mereu.

1100 vizite
Distribuie pe