Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Surprize pentru profesorii Liceului „Unio-Traian Vuia” din partea elevilor
Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia”  - Joi, 3 Octombrie 2019

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, elevii claselor IX a, IX b, X a, X b, XI a de la Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia” din Satu Mare, coordonați de profesoarele Bücs Ecaterina și Marcu Monica, au pregătit o serie de momente emoționante dedicate profesorilor lor.

Pentru început s-a recitat poezia „Scrisoare învățătorului meu”, de Petre Ghelmez, după care, pe tabla laboratorului unde s-a desfășurat activitatea, elevii au desenat chipul dascălilor din școală împrumutând pozele acestora de pe facebook. Desenele au fost lipite pe tablă, spre deliciul tuturor celor prezenți.

Surprizele nu s-au încheiat aici, iar elevii le-au adresat gânduri de recunoștință profesorilor, ochii acestora s-au umezit de emoție.

A urmat apoi prezentarea în PowerPoint a unor imagini cu activități ale elevilor realizate de-a lungul timpului și mesaje de mulțumire ale acestora, care erau cam așa:

„Ești dascălul meu special pentru că:

- îmi ești mereu alături ca diriginte și profesor

- mă înveți să iubesc frumosul

- te preocupi să am un stil de viață sănătos

- te asiguri că, pe lângă cele învățate la teorie, transpunem în practică noțiunile acumulate

- mă ajuți să conștientizez că e bine să ajutăm oamenii

- mă ajuți în organizarea de activități recreative pentru sudarea colectivului

- vei rămâne veșnic în sufletul meu”

Seria de mesaje a continuat minute în șir.

A urmat un moment la fel de emoționant ca toate celelalte: o felicitare realizată de elevi a fost înmânată tuturor profesorilor. Iată și textul ei:

„Dragi profesori, aceasta este ziua în care, tradițional, vă adresăm cele mai sincere urări de bine, de sănătate și de împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care fiecare dintre noi a început lecția vieții. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulți ani de ziua profesorului!”


Directorul unității școlare, prof. dr. Popescu Vlaicu, a mulțumit elevilor pentru programul prezentat, i-a felicitat și a felicitat și cadrele didactice.

 

2336 vizite
Distribuie pe