Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii olimpici sătmăreni premiați de Inspectoratul Școlar Județean
Inspectoratul Școlar Satu Mare  - Miercuri, 14 Iunie 2023

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat miercuri Gala olimpicilor sătmăreni 2023, în parteneriat cu Cinematograful Cineplexx, în incinta Shopping City Satu Mare, care a găzduit evenimentul și a dăruit elevilor premii consistente.

Gala s-a dorit a fi o modalitate de a recompensa performanța în educație a elevilor care au participat la etapele naționale ale olimpiadelor naționale și a celor care au primit premii și mențiuni, la toate disciplinele, în anul școlar 2022-2023.

Au fost premiați elevii, profesorii coordonatori și directorii din unitățile de învățământ ale elevilor participanți.

S-a omagiat efortul, perseverența, pasiunea elevilor și a profesorilor care îi pregătesc pentru olimpiade și concursuri.

Organizarea de manifestări dedicate performanței în educație este o garanție a faptului că misiunea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare este și aceea de a încuraja, dar și de a răsplăti efortul intelectual al generațiilor de elevi care se dedică, cu pasiune și îndârjire, studiului disciplinelor premiate în cadrul acestui eveniment.

Sponsorul evenimentului a fost „Mueller și prietenii” SRL din ODOREU, care a oferit tuturor elevilor prezenți pachete cu dulciuri.

1259 vizite
Distribuie pe