Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zeci de liceeni de diferite etnii din județul Satu Mare participă la Tabăra Diversității
ADI Satu Mare  - Luni, 21 August 2023

În perioada 21-23 august are loc Satu Mare ”Tabăra Diversității” organizată de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare, în cadrul proiectului „Educație pentru diversitate”.

La tabără participă 35 de liceeni de diferite etnii și 6 însoțitori de la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” Carei, Liceul Tehnologic Ardud și Liceul Tehnologic „Petru Cupcea” Supuru de Jos.

Scopul taberei este de forma tinerii în domeniile: cunoașterea propriei culturi, importanța dialogului intercultural, recunoașterea atitudinilor rasiste, promovarea toleranței și a respectului reciproc, dar și creșterea stimei de sine. În cadrul taberei se vor organiza ateliere de lucru, jocuri de rol, prezentări, plimbări.

Tabăra diversității este una dintre activitățile proiectului „Educație pentru diversitate” finanțat de către Agenția Națională pentru Romi de la bugetul de stat prin programul ,,Educație interculturală prin cunoaștere”.

Proiectul „Educație pentru diversitate” are ca obiectiv principal crearea unui climat de dialog intercultural în rândul tinerilor din județul Satu Mare, prin promovarea valorilor interculturalității, a respectului reciproc și a atitudinilor anti-rasiste.

Mai multe detalii despre proiect: www.edudiversitate.ro.

956 vizite
Distribuie pe