Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zilele Porţilor Deschise la CN "Mihai Eminescu"
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 19 Mai 2010

O revedere între foştii colegi care au absolvit în urmă cu 30 de ani Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", premierea olimpicilor naţionali şi vizita colegilor mai mici din clasele gimnaziale la cel mai prestigios liceu din Satu Mare, toate aceste evenimente vor avea loc vineri în cadrul "Zilelor Porţilor Deschise".

 

Cei mai buni elevi la concursurile naţionale de olimpiadă vor fi premiaţi începând cu ora 10.00 în curtea liceului, după care va avea loc în sala festivă un "Remember" al foştilor absolvenţi, care îşi vor împărtăşi amintirile din urmă cu peste trei decenii.

 

De la ora 12.00 este programată vizita elevilor de clasa a VIII-a, fiecare catedră pregătind oferta educaţională pentru atragerea acestora spre liceul ce poartă numele marelui poet naţional. Mai mult, în laboratoarele şcolii vor avea loc experimente ştinţifice realizate special pentru colegii de gimnaziu.

 

Începând cu ora 13.00 se vor premia lucrările de literatură înscrise în concursul "În dulcele stil modern", iniţiat de catedra de Limba Română şi înscris în calendarul naţional al Ministerului Educaţiei. În sala festivă se va organiza şi un spectacol de teatru pentru toţi invitaţii.

 

"Sărbătorim succesul şcolar în sensul excelenţei şcolare, activităţile care ne-au adus performanţă. Oricum, la sfârşit de an şcolar vom face o altă festivitate, unde îi vom premia pe cei mai buni la învăţătură" - spune directorul CN "Mihai Eminescu", Ioan Pop.

 

Printre olimpicii naţionali cărora li se va înmâna vineri o diplomă va fi şi elevul Vlad Bura din Halmeu, premiant la biologie şi viitorul şef de promoţie, o cunoştinţă mai veche a noastră.

2124 vizite
Distribuie pe