Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Colegiului Naţional „Ioan Slavici”
Sergiu Lenghel  - Vineri, 21 Mai 2010

Elevii de gimnaziu au luat cu asalt liceul la care visează să dea admitere. Şcolile generale şi-au trimis elevii şi diriginţii claselor a VIII-a pentru a vizita Colegiul Naţional "Ioan Slavici", ce şi-a sărbătorit vineri ziua.

 

Festivitatea de deschidere i-a adus în prim plan pe liceenii cu rezultate bune la olimpiade. În acest an şcolar, la faza judeţeană a olimpiadelor au participat 176 de elevi ai colegiului, din care 48 au obţinut premii şi menţiuni, iar 12 s-au calificat pentru faza naţională, obţinând două premii.

 

Unul dintre cele mai mari licee din judeţ, care numără la ora actuală peste 830 de elevi, reprezintă un model pentru cei din clasele gimnaziale terminale, oferta educaţională fiind extrem de bogată, atât pentru profilul real, cât şi pentru cel uman sau pedagogic.

 

Activităţile au cuprins lansările revistelor şcolare "Muguri" şi "English My Love", respectiv a broşurei "Primăvara scrisului". În sala festivă au fost programate mai multe spectacole de teatru şi de muzică, iar spre seară liceeni au dansat şi s-au distrat pe ritmurile muzicii trupei locale "Burning Ashes".

4685 vizite
Distribuie pe