Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Prietenii verzi”, în vizită la Agenţia pentru Protecţia Mediului
APM Satu Mare  - Vineri, 4 Martie 2011

Sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare a fost vizitat joi de un grup de elevi din clasa a VII-a B „Prietenii verzi” de la Şcoala cu cls. I-VIII nr. 10 Satu Mare.
 

 

Această vizită se încadrează în planul de acţiuni al proiectului de mediu „Porţi secuieşti, porţi verzi”, proiect iniţiat  de Fundaţia Europeană pentru Tineret din Ungaria în urmă cu patru ani, care are ca obiectiv promovarea cooperării  în domeniul protecţiei mediului, culturii şi tradiţiei populare.

 

Tema acestui an este: „Promovarea surselor de energie regenerabile”. În contextul tematicii, grupul „Prietenii verzi” format din 13 elevi au realizat 13 afişe pe care le-au prezentat instituţiilor în cadrul caravanei de promovare şi conştientizare a importanţei protecţiei mediului, respectiv a utilizării surselor de energii regenerabile.


 

În urma prezentării afişelor de către fiecare elev, directorul APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy, a acordat din partea instituţiei diploma de excelenţă  grupului elevilor din clasa a VII B „Prietenii verzi”, ca recunoaştere a implementării cu succes a proiectului, precum şi pentru perseverenţa de care au dat dovadă în derularea proiectelor de mediu.

2148 vizite
Distribuie pe