Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii de la „Eliza Zamfirescu” au plantat copaci
APM Satu Mare  - Marti, 5 Aprilie 2011

În cadrul campaniei “Fii voluntar – Plantează un copac ”, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Silvice şi în parteneriat cu  Colegiul Tehnic „Eliza Zamfirescu”, respectiv Fundaţia Casa Sătmăreană, a desfăşurat marţi o acţiune de plantare de puieţi în curtea Centrului de îngrijire a bolnavilor  cu Alzheimer din Viile Satu Mare.

 

La această acţiune au participat un număr de 50 de persoane, din care 20 de elevi de la Colegiul Tehnic ,,Eliza Zamfirescu” şi 30 de angajaţi de la APM Satu Mare. S-au plantat un număr de 80 de puieţi de stejar în curtea centrului, puieţii fiind asiguraţi de Direcţia Silvică.

 

Voluntarii au fost primiţi de conducerea centrului în persoana doamnei Pop Mihaela, care a fost deosebit de impresionată de iniţiativa organizatorilor, respectiv de dorinţa acestora de a contribui la realizarea unei oaze de verdeaţă de care să se bucure bolnavii din acest centru.


 

Înainte de începerea acţiunii, directorul APM Satu Mare, Bekessy Elisabeta, a vorbit despre semnificaţia evenimentului, punând accent pe importanţa implicării fiecăruia dintre noi în acţiuni de voluntariat în beneficiul comunităţii.
 

 

Prin această acţiune, promovând munca în echipă s-a adus un aport la extinderea spaţiilor verzi la nivelul comunei Viile Satu Mare. După o muncă susţinută desfăşurată cu voie bună şi entuziasm, participanţii au vizitat centrul de îngrijire, ocazie cu care şi-au manifestat dorinţa de a participa ca voluntari în această activitate umanitară de îngrijire a bolnavilor.

 

La finalul acţiunii, conducerea centrului a oferit participanţilor, din partea casei, ca semn de mulţumire, un platou rece cu bunătăţi şi băuturi răcoritoare.

 

3122 vizite
Distribuie pe