Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Dialog pe aceeași scenă“ la Colegiul Slavici
Ioana Gavrău  - Vineri, 20 Mai 2011
Ca în fiecare an, în luna mai, bobocii Colegiului Național „Ioan Slavici“ organizează concursul între clasele a IX-a. Cei mai talentați elevi din fiecare clasă își etalează calitățile artistice și nu numai. Vineri, în Sala festivă a Colegiului a fost nebunie mare. S-a cântat, dansat, recitat și s-au premiat cei mai talentați elevi.


De la ora 11.00 s-a dat startul competiției. Cele 9 clase de bonoci s-au pregătit săptămâni bune pentru concursul „Dialog pe aceeași scenă“.

Cele patru probe nu le-au dat mari bătăi de cap elevilor, iar juriul din fața lor i-a determinat să-și susțină cât mai bine programul artistic.





S-au întrecut la recitat de poezii, folclor, muzică ușoară și probă la alegere. Sala festivă a fost umplută la refuz de elevii Colegiului Național Ioan Slavici. Bobocii s-au „înarmat“ cu pancarte pentru a-și susține favoriții.



Juriul, format din profesori și elevi, au acordat pe rând note elevilor care au evoluat pe scenă. Concurența a fost mare, însă punctajul final a făcut diferența. Pe primul loc s-a clasat IX E, pe locul al doilea IX G și pe al treilea loc elevii din IX D.



4664 vizite
Distribuie pe