Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“Şcoala Altfel” la Colegiul Tehnic ,,Ion I. C. Brătianu”
Colegiul Tehnic Brătianu  - Luni, 2 Aprilie 2012

În cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații ,,Ion I.C.Brătianu” au loc o serie de activități coordonate de cadrele didactice ale școlii.

Astfel putem aminti o excursie pe traseul Felix - Peștera Urșilor - Salina Turda – Cluj (Gradina Botanica, Stadionul Arena și Universitatea Tehnică), la care participă 54 de elevi.

 

Vor avea loc vizite tematice la Muzeul de Arta din Satu Mare, la fabrica de ciocolată din Odoreu, la Electrolux, la Dacia Service și la diferite alte instituții precum Primăria  și Tribunalul Satu Mare.

 

În incinta colegiului se vor organiza vizionări de filme documentare, dezbateri pe diferite teme și ateliere  de lucru prin care se stimulează aptitudinile practice ale elevilor.

 

Cei din clasele a XII-a, însoțiți de profesorii diriginți, participă la o excursie educativă în care vor vizita Universitatea din Oradea, Universitatea Tehnică din Cluj și Universitatea de Vest din Timișoara, pentru a lua contact cu mediul universitar și pentru a fi motivați în pregătirea pentru examenul de Bacalaureat de anul acesta.

 

Aceste activități includ întreg colectivul de elevi și de profesori al școlii, aceștia având un orar bine stabilit și monitorizat. Programul acestei săptămâni a fost gândit astfel încât fiecare elev să participe cu plăcere la activitățile propuse, petrecându-și timpul într-un mod instructiv și educativ.

3375 vizite
Distribuie pe