Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Porţilor Deschise la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş”
Colegiul Economic Gheorghe Dragos  - Marti, 3 Aprilie 2012

Joi între orele 9 – 14, la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” va avea loc Ziua Porților Deschise, activitate în cadrul Zilelor Colegiului. Cu acest prilej, toți viitorii absolvenți ai claselor gimnaziale sunt invitați să ne viziteze liceul.

 

Cu această ocazie  se va organiza o expoziţie cu numere din revista şcolii, cu creaţii ale elevilor publicate în paginile revistei.

 

De asemenea, se vor proiecta imagini surprinse în timpul diferitelor activităţi cercul pedagogic, serbarea de Crăciun, momentul Eminescu, momentul Halloween, Dragobetele, revista şcolii etc. astfel încât elevii vizitatori să-şi facă o părere cu privire la modul de lucru al profesorilor catedrei noastre.

 

În cabinetul de matematică se vor realiza activităţi interactive de matematici distractive. Catedra de specialități economice va organiza prezentarea firmelor de exerciţiu în toate sălile claselor de a XI-a şi a XII-a.

 

În cabinelul AEL va avea loc prezentarea unei lecţii AEL, o expoziţie de referate, lucrări şi portofolii ale elevilor, o expoziţie de icoane pe sticlă şi se vor putea simula jocuri interactive logice pe calculator.

 

În cabinetul de limbi va avea loc o comemorare Shakespeare, prezentări PPT “Capitale Vest-Europene”, prezentarea unor itinerarii în mai multe limbi studiate în şcoală şi un concurs de karaoke.

 

În cabinetul de istorie se va desfăşura un atelier de lucru cu tema “Cunoaşterea istoriei locale” unde se vor expune lucrări ale elevilor şi prezentare de portofolii.

 

Vă așteptăm cu drag!

1693 vizite
Distribuie pe