Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şcoala de Vară la Centrul de limbi străine Bridge LSH
Bridge LSH  - Miercuri, 23 Mai 2012

Centrul de limbi străine Bridge LSH vine în întâmpinarea părinţilor şi a celor mici cu Şcoala de Vară, un program cultural-educativ, în cadrul căruia copiii au posibilitatea de a studia limba engleză sau germană într-un mediu diferit de cel şcolar, dar şi faţă de majoritatea programelor  extraşcolare.

 

Astfel, copiii vor putea învăţa şi practica o limbă străină într-un cadru prietenos şi sigur, pentru a explora şi a cunoaşte atât aspectele limbii, cât şi ale culturii.

Cu ajutorul unor jocuri şi activităţi interactive, fiecare participant va avea ocazia să-şi însuşească abilităţile de comunicare în limba străină într-un mod creativ şi distractiv, sub supravegherea unei echipe de profesori cu experienţă în ceea ce priveşte predarea limbilor străine acestor grupe de vârstă.

 

Şcoala de Vară  se adresează şcolarilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Programul presupune 3 ore de limba engleză sau germană în cursul dimineţii, la amiază servirea prânzului, iar după-amiază copiii vor lua parte la un curs intensiv de dans sportiv.

 

Perioada de desfăşurare: 2 - 13 iulie, 16 - 27 iulie 2012.

 

Înscrierile pentru Şcoala de Vară se fac la sediul Centrului de limbi străine Bridge Language Study House, Casa de Modă, etaj 3.

Pentru mai multe detalii legate de programele de limbi străine ne puteti contacta telefonic la numerele 0361-101038, 0740.985868, 0771-131602 sau e-mail: satumare@blsh.ro.

Vă aşteptăm cu drag!

1848 vizite
Distribuie pe