Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un chinez "a ajutat" un sinucigaş să se arunce de pe pod
Hotnews  - Sambata, 23 Mai 2009
Un barbat din China, care ameninta ca se va sinucide aruncandu-se de pe un pod, a fost impins de un trecator, cazand de la o inaltime de 8 metri, relateaza BBC. Drama s-a petrecut joi, cand Chen Fuchao s-a urcat pe podul Haizhu din orasul Guangzhou, din sudul Chinei, cu intentia de a se sinucide.

Exasperat de faptul ca traficul pe pod si in jurul acestuia era oprit de 5 ore, iar politistii nu il convingeau pe Chen sa coboare teafar, un barbat de 66 de ani s-a strecurat printr-o bresa a fortelor de ordine,  i-a strans mana lui Chen, iar apoi l-a impins peste balustrada.

Chen Fuchao a cazut de la o inaltime de 8 metri si si-a revenit la spital. In ceea ce il priveste pe Lai Jiansheng, barbatul in varsta de 66 de ani care l-a impins peste balustrada, agentia de stat Xinhua, citata de BBC, a relatat ca acesta a fost luat de Politie, fara a oferi alte detalii.
 
Drama s-a petrecut joi, cand Chen Fuchao s-a urcat pe podul Haizhu din orasul Guangzhou, din sudul Chinei, cu intentia de a se sinucide. Chen Fuchao le-a povestit politistilor ca a vrut sa se sinucida din cauza unei datorii de 293.000 de dolari.

Traficul pe pod si in jurul acestuia a fost oprit timp de 5 ore, timp in care politistii au incercat sa il convinga pe Chen Fuchao sa coboare teafar de pe pod, a relatata China Daily.

Soldatul in rezerva Lai Jiansheng, in de 66 de ani, s-a oferit voluntar sa stea de vorba cu Chen Fuchao, pentru a-l convinge sa coboare de pe pod, insa a fost refuzat de politisti. Lai a povestit ca, mai tarziu, a trecut printr-o bresa a cordonului de politisti, s-a indreptat spre locul unde se afla Chen, i-a strans mana acestuia, iar apoi l-a impins peste balustrada.

Lai Jiansheng, in de 66 de ani, a declarat ca "se saturase pana peste cap" de "activitatea egoista" a omului, care a dus la blocarea timp de cinci ore a traficului pe pod.

"L-am impins din cauza ca eu sunt de parere ca oamenii precum Chen sunt foarte egoisti", a afirmat Lai. "Actiunile lor lovesc in interesul public. Ei nu vor cu adevarat sa se sinucida, ci doar sa atraga atentia autoritatilor asupra problemelor lor".

Chen a fost internat in spitalul din Guangzhou cu probleme la coloana vertebrala si mai multe leziuni.

In ceea ce priveste podul, acesta a capatat o reputatie macabra dupa ce nu mai putin de 12 oameni au intentionat sa se sinucida aruncandu-se de aici incepand din aprilie anul acesta. Niciunul dintre ei nu s-a si aruncat insa, chiar daca toti au blocat traficul ore intregi.
Tags: pod  sinucigas  china  
2357 vizite
Distribuie pe