Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adolescenţi romi umilesc şi stâlcesc în bătaie o fată în Ungaria – VIDEO
Kuruc.info, Podblanc.com  - Miercuri, 17 Iunie 2009

Pe portalurile naţionaliste din Ungaria circulă în ultimele zile o înregistrare video despre o bătaie aplicată de un grup de adolescenţi romi unei colege, în văzul şi în uralele de încurajare ale unui grup mai mare de tineri şi copii, care se pare că nu sunt cu toţii romi.

 

Nu se ştie care a fost motivul corecţiei fizice aplicate tinerei şi nu e deloc sigur că acesta ar fi unul de natură naţionalistă, dar imaginile reflectă atmosfera generală existentă în prezent în ţara vecină şi care ne-a afectat şi pe noi într-un mod dureros, prin moartea handbalistului Marian Cozma.

 

Reprezentativă pentru această stare de fapt este şi ştergerea rapidă a filmuleţului de pe Youtube şi de pe toate site-urile din aşa-numita presă de mainstream, singura copie fiind depistată pe un site din Estonia care promovează supremaţia rasei albe.

 

Portalul naţionalist maghiar Kuruc.info susţine că i-a descoperit pe făptaşi, prezentând fotografii şi informaţii de pe paginile lor personale încărcate pe un site de socializare. Se pare că incidentul violent a avut loc într-o şcoală generală a unui orăşel de lângă Budapesta.

Tags: tigani  bataie  fata  ungaria  


2972 vizite
Distribuie pe