Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Preşedintele columbian are gripă porcină
Evenimentul Zilei  - Luni, 31 August 2009
Preşedintele columbian Alvaro Uribe a contractat virusul AH1N1, însă starea sa de sănătate este bună, a anunţat, ieri, preşedinţia, citată de AFP.

Uribe a început să se simtă rău, sâmbătă, la revenirea de la summitul şefilor de state din Uniunea Americii de Sud, care a avut loc, vineri, în Argentina. Acum el este în carantină, dar îşi asumă responsabilităţile sale.

Pe 12 august, preşedintele din Costa
Rica, Oscar Arias, a luat gripă porcină şi a petrecut o săptămână izolat, în casă
.

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Margaret Chan, a cerut, pe 21 august, comunităţii internaţionale să se pregătească pentru un al doilea val de gripă A/H1N1.

„Nu se poate spune dacă ce a fost mai grav a trecut sau este pe punctul de a se produce. Va trebui să ne pregătim pentru orice surpriză pe care ne-o rezervă acest
nou virus capricios. O mutaţie constantă şi imprevizibilă este mecanismul de supravieţuire în lumea microbilor”, a declarat Chan, întrun mesaj trimis la un simpozion pe tema gripei în Asia-Pacific.
Tags: presedinte  columbia  gripa porcina  
3816 vizite
Distribuie pe