Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii au pierdut în fața liderului HC Minaur
Veronica Hodas  - Duminica, 10 Martie 2013

CSM Satu Mare - HC Minaur Baia Mare 29-35 (17-17)


CSM Satu Mare a întâlnit sâmbătă liderul Seriei B HC Minaur Baia Mare. Cele două formații s-au întâlnit în sala LPS pentru a disputa meciul etapei a 14-a al Diviziei A la handbal masculin. HC Minaur s-a impus în fața sătmărenilor cu scorul de 35-29.

 


Elevii tehnicianului Nicolae Istrate au fost conduși în primele minute ale meciului chiar și cu 6 goluri, însă spre finalul primei reprize au revenit, iar scorul la pauză a fost 17-17.

 


În partea a doua a jocului handbaliștii sătmăreni au reușit să mențină egalitatea în primele minute, 18-18, 19-19, după care formația oaspete s-a desprins și au obținut victoria la o diferență de 6 goluri, scor final 35-29.

 


Cu toate că au pierdut în fața liderului, sătmărenii s-au descurcat bine în această partidă fără prea multe greșeli tehnico-tactice.

 

CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu, Pogyină, Erdos – Chira (7p-4x7m), Morar (6), Cuceu (5), Mateș (4), Oșvat (3), Mureșan (3), Albu (1), Rogoz, Leordean, Santeiu, Varga, Tătăr, Tătăran.

 



Pentru CSM Satu Mare urmează o pauză de o lună în campionat și asta deoarece meciul etapei a 15-a l-au jucat în devans. Jucătorii au liber până joi, după care vor reveni la antrenament. Tehnicianul va efectua în această perioadă și câteva meciuri de pregătire.

1418 vizite
Distribuie pe