Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare a pierdut în fața formației HCM Făgăraș
Veronica Hodas  - Miercuri, 22 Mai 2013

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au susținut miercuri dimineață ultimul meci pe teren propriu din acest campionat. Sătmărenii au primit vizita formației HCM Făgăraș, în fața căreia au pierdut cu scorul de 31-35.



Elevii tehnicianului Nicolae Istrate au fost dominați de oaspeți pe toată durata partidei. În primele minute au fost conduși la 6 goluri, 1-5, iar în minutul 19 au revenit la doar un gol diferență, 9-10, pentru ca la pauză să intre la vestiare cu scorul de 14-15.



În partea a doua a jocului sătmărenii au ratat foarte mult, la fel ca și în prima repriză. Au avut probleme atât în atac, cât și în apărare. În acet meci cel mai în formă jucător a fost Alex Morar care a marcat 12 goluri.

 

 

 

„A fost un meci greu, Făgărașul e o echipă extrem de experimentată, sunt vechi în Divizie, au un jucător experimentat, este vorba de numărul 9, Frățilă care a jucat 5 ani la Odorhei. Una peste alta, nu a fost un meci chiar rău, am ratat mult, am avut ocazii clare cu portarul, mulți de 7m ratați. În a doua repriză parcă băieții au intrat în vacanță și nu au dat randamentul la care mă așteptam. Sunt câțiva jucători care sutn la sfârșit de contract,poate că și asta a fost o problemă, nu au avut motivație să facă un joc bun. Au rămas câțiva care sunt ai noștrii, acum să vedem ce vom putea face în continuare”, a declarat tehnicianul Nicolae Istrate.

 



Ultimul meci pe care CSM Satu Mare îl va disputa va avea loc sâmbătă la Ploiești.

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu 12 int. – 1 x7m , Poginyă 1x7m , Ciaca 2 , Chira 4-1x7m , Mateș 4 , Jurj 4 , Morar 12-5x7m , Oșvat 2 , Albu 1 , Tătar 2 , Rogoz, Varga.





1212 vizite
Distribuie pe