Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noua echipă de baschet CSM Satu Mare a efectuat primul antrenament
Veronica Hodas  - Joi, 5 Septembrie 2013

Jucătoarele care formează noua echipă de baschet a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare au răspuns prezent joi la primul antrenament. Echipa va fi antrenată în acest sezon de Peter Eles și Monica Ivan și are ca obiectiv încheierea campionatului în primele opt.

 


Noul antrenor, Peter Eles, este sătmărean, iar în urmă cu câțiva ani a mai lucrat la CSM Satu Mare ocupând funcția de manager, după care, timp de doi ani a ocupat funcția de director sport la echipa din Alba Iulia.

 

Acest a adeclarat că a vrut să se retragă de tot din lumea baschetului, dar un telefon primit de la primarul municipiului, Dorel Coica l-a făcut să se răzgândească, iar acum e pregătit să ajute cât mai mult echipa.  

 


Am vrut să mă retrag din baschet când am plecat de la Alba Iulia și am fost surprins când m-a sunat primarul să îmi propună să fiu antrenor și mă bucură faptul că eu, în calitate de sătmărean pot ajuta baschetul din Satu Mare. Atâta timp cât pot să fac ceva pentru club și să ajut clubul voi fi întotdeauna ca sătmărean lângă club și lângă baschet. Obiectivul pentru acest sezon este supraviețuirea. După cum știți sunt câteva probleme din trecut care trebuie să fie rezolvate. Din punct de vedere baschetbalistic nu ne putem propune mai mult decât calificarea în play off , iar acolo nu vrem să ne oprim pe locul 8, dar trebuie să fim conștienți de situație, în România diferența este făcută de jucătoarele străine. Având doar două străine, poate că echipa va avea de suferit anul acesta, dar sper ca jucătoarele pe care le-am ales ne vor ajuta de ne îndeplinim obiectivul”, a declarat antrenorul echipei de baschet, Peter Eles.

 


Căpitanul echipei, Andrea Orosz a declarat că întreaga echipă începe campionatul cu optimism. „Eu sper să ne batem și anul acesta la titlu. Ca și în fiecare început de sezon noi pornim cu speranțe mari la drum, nu mă gândesc să îndeplinim doar obiectivul de 1 – 8, ne pregătim și începem optimist”, a declarat căpitanul echipei, Andreea Orosz.

 


Lotul echipei CSM Satu Mare este format din  Orosz Andreea, Monica Ivan, Nagy Anita, Diana Moldoveanu, Tarţa-Laza Enikő, Bianca Voica, Cristina Cutaş, Mihaela Adi, Kortni Jones, Tabytha Wampler, Andra Neste, Valentina Bolba, Teodora Vasile. 

 



Primul meci oficial al formației sătmărene va avea loc pe 24 septembrie în Cupa României cu Nova Vita Târgu Mureș.

3078 vizite
Distribuie pe