Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fotbal între ONG – uri și Consiliul Elevilor de la Colegiul Eminescu
Diana Bretan  - Miercuri, 2 Octombrie 2013

Sala de sport a Școlii Generale „Bălcescu – Petofi” din cartierul Micro 15, găzduiește miercuri, 3 octombrie de la ora 15.00, o competiție sportivă la care se vor întrece echipele Asociației Stea, Freres Europa și Fundația FARA România Filiala Foyer Satu Mare, echipa Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare și echipa Consiliului Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

 


Competiția sportivă este organizată de Asociația Stea în cadrul proiectului pentru promovarea valorilor civice finanțate de către organizațiile Le Voix de l’Enfant și Solidaritate Enfance Roumanie.

 

Dorim să aducem copiii și tinerii străzii în comunitate și să transmitem prin acest gen de întâlniri mesaje de toleranță, solidaritate, antidiscriminare”, a afirmat Bogdan Pintea, reprezentantul Asociației Stea.

 

În cadrul aceluiași proiect, marți, la Școala Generală din Mădăras a avut loc o competiție similară, unde s-au întrecut în abilități sportive, fotbal, viteză, săritură de pe loc, beneficiarii Asociației Stea și elevii din Mădăras.

 

La finalul competiției, câștigătorii vor primi medalii și diplome.

 

1670 vizite
Distribuie pe