Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii de la CSM Satu Mare au obținut a treia victorie
Veronica Hodas  - Joi, 3 Octombrie 2013

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat joi, meciul etapei a III –a a Diviziei A la handbal masculin în compania formației HC Sibiu, acesta fiind și primul meci pe teren propriu din acest sezon.

 

 

Echipa antrenată de Nicolae Istrate a început cu dreptul sezonul competițional. După două victorii obținute în deplasare,  CSM Satu Mare a bifat astăzi a treia victorie consecutivă.

După ce au fost conduși în primele două minute, sătmărenii și-au revenit foarte repede, iar în minutul 18 au condus cu 8 goluri, scor 12 – 4. Handbaliștii de la CSM Satu Mare au dat o lecție de handbal astăzi proaspetei formații din Divizia A, HC Sibiu.




 


Gruparea sătmăreană a intrat la vestiare cu un avantaj de 11 puncte, scor 18 – 7.

În partea a doua a jocului, jucătorii echipei noastre au intrat în teren cu o mai mare poftă de joc și o sete uriașă de a înscrie goluri. Astfel, elevii tehnicianului Istrate au înscris gol după gol și au câștigat partida cu  scorul de 33 – 19.




Surpriza acestui meci a fost portarul Erdos care într-un timp foarte scurt a reușit să aibă nouă intervenții și a luat doar cinci goluri.

Pentru CSM Satu Mare au evoluat Cioroiu 11 int. , Erdos 9 int – Mureșan 9 , Chira 7 , Morar 4 , Jurj 4 , Mateș 3 , Ungar 2 , Andrei Pop 2 , Tătar 1 , Santeiu 1 .

1791 vizite
Distribuie pe