Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare întâlnește FC Olt Slatina
Veronica Hodas  - Vineri, 18 Octombrie 2013

Olimpia Satu Mare continuă seria meciurile în eșalonul secund. Astfel, „galben – albaștrii” au pornit joi dimineață spre Slatina, acolo unde sâmbătă, de la ora 11.00 vor disputa meciul etapei a VII –a a Ligii a II –a la fotbal, în compania formației FC Olt Slatina.

 

Antrenorii Olimpiei se confruntă cu câteva probleme în lot, aceștia nu vor putea conta în meciul de sâmbătă pe Bujor care e accidentat, Moș care se confruntă cu probleme de sănătate și Lemac care a primit două etape suspendare și o amendă de 2.000 de lei.

De asemenea, situația jucătorului Feier este deocamdată incertă, acesta a suferit o entorsă, iar șansele de a-l vedea în teren la meciul de sâmbătă sunt minime.

 

Cu toate acestea sătmărenii au pornit la drum optimism și pregătiți să scoată puncte de la olteni.

 

„Întâlnim cea mai ofensivă echipă din campionat, cu jucători tehnici, pe viteză care sunt foarte descurcăreți cu mingea. Slatina e o echipă cu atac, dar cu toate acestea sperăm să obținem victoria”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 

Olimpia Satu Mare ocupă în acest moment locul 5 în clasament cu 9 puncte, iar gazdele de la Slatina se situează pe locul 8 în clasamentul Ligii a II –a cu 7 puncte.

1139 vizite
Distribuie pe