Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au vizitat municipiul Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Joi, 20 Martie 2014

La invitația Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a făcut o vizită în municipiul Carei.

Primul punct al vizitei a fost Liceul Teoretic din Carei, unde sportivele au jucat trei meciuri demonstrative a câte zece minute fiecare cu o echipă de fete și două echipe de băieți, elevi ai liceului, pregătiți de profesorul Herman Csaba. După mini sesiunea de autografe și fotografii alături de elevi și profesori, directorul liceului, Zsidó Sándor le-a condus pe sportive prin principalele locații din liceu și le-a prezentat instituția de învățământ. 

Acestea au rămas impresionate condițiile pe care le-au găsit la liceu și de ospitalitatea de care au dat dovadă careienii.

După vizita la liceu, baschetbalistele, alături de antrenori și staff au poposit pentru o oră la Castelul Károlyi, unde au vizitat expozițiile existente și au făcut fotografii cu cei prezenți.  

La finalul vizitei acestea au mulțumit pentru amabilitatea cu care au fost primite și au promis că se vor întoarce la Carei în cel mai scurt timp, dar cu ocazia organizării unui turneu sportiv mai complex.

1092 vizite
Distribuie pe