Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concursul naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”, în week-end
Florin Răchitan  - Joi, 5 Iunie 2014

La sfârşitul acestei săptămâni se desfăşoară, în sala Liceului cu Program Sportiv de pe strada Ady Endre, cea de-a IV-a ediţie a concursului naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”, la care sunt aşteptate să participe 200 de perechi din toată ţara. Ele vor fi arbitrate de un juriu de profesionişti recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional, condus de celebrul Mihai Petre.

După cum au declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă organizatorii, adică preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, directorul Şcolii de Arte, Mircea Deac, profesorul Ovidiu Ignat şi consilierul local Maskulik Csaba, competiţia are deja renume la nivel naţional şi probabil de anul viitor o vor transforma în concurs internaţional.

„Această competiție are menirea să promoveze județul Satu Mare, copiii sătmăreni și talentele noastre. Toate aceste evenimente care sunt finanțate din bani publici aduc sătmărenilor multe beneficii. multe beneficii. Îmi doresc să câştige cât mai mulți copii sătmăreni, iar peste câțiva ani să fie cunoscuți și recunoscuți în țară și peste hotare” - a declarat Adrian Ștef.

Concursurile se vor desfăşura pe tot parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, pe diferite categorii de vârstă, la sala LPS de pe strada Ady Endre.

1225 vizite
Distribuie pe