Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bodea: „Sper ca jucătorii să-și dea seama de importanța jocului”
Veronica Hodas  - Vineri, 3 Octombrie 2014

Olimpia Satu Mare primește sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației CSM Râmnicu Vâlcea pentru a disputa meciul etapei a VI-a a Ligii a II-a, seria II la fotbal.

Gazdele vor avea de jucat un meci destul de greu, iar antrenorul Cosmin Bodea se declară nemulțumit de atitudinea jucătorilor, dar speră ca aceștia să-și revină și să-și dea seama de importanța meciului de mâine.

„Este un meci de luptă, total diferit faţă de ce am jucat până acum din cauza terenului care va fi moale. După toate cele întâmplate sper ca jucătorii să-şi dea seama de importanţa jocului. Dacă vom reuşi să câştigăm vom lua o mare gură de oxigen. Toate săptămânile au fost tumultuoase de când am venit la club. Jucătorii care au avut acea ieşire au primit o amendă de 3.000 de lei, iar Bujor şi Apostu nu au fost la prima abatere. Din păcate, toţi sunt jucători care nu-şi asumă nimic, nu mă aşteptam să întâlnesc aşa ceva la Satu Mare. Sper să se trezească odată. Mi-ar fi uşor să renunţ, dar sunt genul de om care doreşte să-şi ducă la capăt o muncă începută la o echipă”, a declarat antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea.

În acest moment Olimpia Satu Mare ocupă locul 9 în clasament cu 3 puncte, iar oaspeții de la Vâlcea sunt pe locul 6 cu 6 puncte.

1067 vizite
Distribuie pe