Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ACS „Petra-Șah” a promovat în Divizia A
CS Voința Satu Mare  - Miercuri, 8 Octombrie 2014

În organizarea excelentă a Clubului Sportiv Voința, în perioada 3-7 octombrie a avut loc la Satu Mare seria Nord-Vest a Diviziei B la șah.

La start s-au strâns zece echipe din Arad, Dudeștii Noi (Timiș), Sighetu Marmației, Cugir, Cluj Napoca, Bistrița și Satu Mare. Bătălia s-a dat practic pentru locul 2 căci statutul inițial de mare favorită l-au avut cei de la ACS „Petra-Șah” Satu Mare și l-au respectat cu vârg și îndesat căci nu numai că au câștigat la scor toate meciurile, dar rezultatul final a consemnat 23 victorii și doar cinci remize a celor șase jucători din echipă, precum și 25 de puncte ELO câștigate în condițiile diferenței „uriașe” dintre ei și ceilalți jucători la fiecare meci avut.

Pe locul 2 a încheiat concursul Asociația de Șah Club Bistrița, echipă care are mari șanse să participe și ea în eșalonul superior, având în vedere că multe echipe și-au anunțat neparticiparea la campionatul pe echipe de la Călimănești-Căciulata.

CS Unio Satu Mare a terminat concursurul pe locul 3, echipa fiind formată din Alin Angheluș, Imre Ferenczi, Iosif Polner, Wilhelm Muller, Robert Lazin, Andrei Veklinec, iar CS Voința Informația Zilei Satu Mare a ocupat poziția a 6-a cu Norbert Simon, Francisc Dan, Ioan Todosiciuc, Vasile Remetean, Iuliu Follert și Andras Sogor.

1373 vizite
Distribuie pe