Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare a învins Rom Cri Brașov la handbal
Veronica Hodas  - Miercuri, 8 Octombrie 2014

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au întâlnit miercuri, pe teren propriu, formația Rom Cri Brașov pe care au învins-o cu scorul de 38-29.




Elevii lui Nicolae Istrate s-au descurcat bine în această partidă. Cu toate că au fost conduși în primele minute, sătmărenii și-au revenit repede, iar tabela a indicat la finalul primei reprize scorul de 19-15. Așadar sătmărenii au intrat la vestiare cu un avantaj de 4 goluri.




Odată cu startul reprizei secunde, handbaliștii formației noastre au fost și mai motivați să câștige, iar cel mai mare avantaj l-au avut în minutul 42, când scorul de a fost 28-18. Scorul final al partidei a fost 38-29, iar cel mai bun marcator în aceast meci a fost Janos Olah, extrema dreaptă a CSM-ului.


Pentru CSM Satu Mare au jucat Oláh 13, Mureşan 7, Mateş 4, Acsinia 4, Santeiu 3, Clipea 3, Ungar 2, Morar 1, Cristescu 1, Cioroiu, Pogyină, Cutoi, Varga, R. Pop.


Antrenorul Nicolae Istrate a declarat la finalul partidei că jocul a început mai greu, însă în partea a doua a jocului totul a ieșit conform planului și se bucură deoarece elevii lui joacă din ce în ce mai bine și „sunt mulțumit de apărare și sperăm ca până la meciul cu Reșița din ultima etapă din decembrie să avem numai victorii. Așa am hotărât cu băieții”.

1414 vizite
Distribuie pe