Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
După patru ani, Dan Gavrilescu se desparte de Olimpia
Veronica Hodas  - Marti, 13 Ianuarie 2015

Jucătorul Dan Gavrilescu se va despărți de clubul la care a activat timp de patru ani. Decizia a fost luată atât de conducerea clubului, cât și de jucător, iar despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă.

Președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț și jucătorul Dan Gavrilescu au susținut marți o conferință de presă în care au oferit toate detaliile legate de această plecare.

Dacă în conferința de presă de ieri, Băbuț a menționat faptul că Dan Gavrilescu se va pregăti la echipa a doua, iată că astăzi a făcut anunțul oficial în care ne-a oferit motivul esențial al plecării lui de la clubul sătmărean. Potrivit președintelui, motivul pentru care Gavrilescu nu mai face parte din lotul pregătit de Tiberiu Csik este acela că are niște oferte pe care nu le poate refuza și „de comun acord am căzut la o înțelegere și va pleca în această perioadă”.

Sunt sigur că pentru el ca jucător al Olimpiei de patru ani îi este greu cu această despărțire, este greu și pentru noi. Cu siguranță lotul îi va simți lipsa în echipă. În acest moment am căzut de comun acord că cea mai bună soluție pentru ambele părți este aceea de a ne despărți o perioadă, de a acumula și el o experiență în plus în afară de Olimpia și să vedem și noi dacă ne vom descurca fără. Incidentul s-a rezolvat la noi în familie cum s-au rezolvat întotdeauna toate problemele”, a declarat Dan Băbuț.

De altfel, și Gavrilescu a ținut să sublinieze faptul că „în viață trebuie să accepți foarte multe lucruri, chiar și despărțirea care poți să o faci să fie rea sau bună”, iar de această dată s-a făcut pe care amiabilă, iar discuțiile avute în iarnă între el și conducere au fost momentul în care ambele părți s-au decis că ar fi timpul să se despartă „fără scandal, federație sau memorii” pentru a nu crea probleme nici clubului și nici jucătorilor. „Am preferat să lăsăm orgoliile la oparte și să găsim un consens pentru că fond Olimpia trebuie să meargă mai departe cu sau fără Gavrilescu, iar Gavrilescu trebuie să meargă mai departe cu sau fără Olimpia”, a spus jucătorul.

Fiind de atâta timp în „familia” Olimpia, jucătorul a recunoscut că va pleca cu o anumită amărăciune pentru că a pus foarte mult suflet în toți acești ani și nu îi este foarte ușor să plece. De asemenea, acesta a mai precizat că este în discuții cu echipe din eșalonul doi și trei care au pretenții clare la promovare, iar în curând va alege destinația finală.

La finalul conferinței, Gavrilescu a dorit să-și ceară scuze colegilor, antrenorilor, conducerii, minorități maghiare, pe care i-a supărat, deoarece dorește să plece cu sufletul împăcat și a adus mulțumiri persoanelor care l-au ajutat și au fost alături de el.

„Mulțumim și noi jucătorului Gavrilkescu pentru prestațiile și fidelitatea pe care a avut-o față de clubul nostru. Nu a fost o chestie de orgoliu, dacă era una puteam să luăm măsuri mai drastice înainte. Pentru binele echipei am luat în considerare și de ajutorul pe care l-a adus echipei. Ca și acum în prag de despărțire evaluăm toate aceste probleme. De patru ani jucătorul a fost lângă noi, este foarte greu să ne despărțim de el chiar și în aceste condiții. Eu mă bucur totuși că ne-am despărțit amiabil. Nu este normal ca vreun jucător de la Olimpia sau vreun angajat să meargă de aici cu o întreagă ură sau să fie dat pe ușa din spate afară, nu se va întâmpla cu nimeni asta. Așa că așteptăm ca evoluțiile lui Dan să fie cât mai bune acolo unde va merge”, a încheiat Băbuț.

1065 vizite
Distribuie pe